סל קניות
סה"כ: 0.00 ₪
מקצוע:
---
אמנות
אנתרופולוגיה
ביולוגיה
גיאוגרפיה
היסטוריה
הנדסה
חינוך
חשבונאות
יהדות
כלכלה
לימודי א"י
מדעי המדינה
מזרח אסיה
מחשבים
מנהל עסקים
משפטים
סוציולוגיה
ספרות
עבודה סוציאלית
פילוסופיה
פסיכולוגיה
קולנוע ותאטרון
קרימינולוגיה
תיירות
תקשורת
עבודה מס':
רכישת עבודה
מכירת עבודה
אודות
שרות לקוחות
היישום אינו מחובר לאינטרנט
עבודות [1–9] מתוך 23
1
2
3
מסעדות
מוסדות
מסעות
מסעדת
מסעדה
סודות
המסעות
ומסעדות
המסעדות
עבודה מס'
33432
סל קניות מושבת
הצעת אסטרטגיה עסקית למסעדה - ניתוח עסקי של מסעדת Beehive
רקע תיאורטי, הנחות יסוד, פתרונות לטווח קצר ולטווח ארוך ובחירת אסטרטגיה עסקית.
2,471 מילים (
כ-7.5 עמ'
), 5 מקורות, 168.95 ₪
עבודה מס'
50349
סל קניות מושבת
טיפוח האוריינות בגן הילדים באמצעות הקמת "מסעדה"
, 1999
מחקר זה מציג פעילות של הקמת "מסעדה" כאמצעי לטפח מיומנויות שונות אצל ילדי הגן.
8,652 מילים (
כ-26.5 עמ'
), 7 מקורות, 312.95 ₪
עבודה מס'
60477
סל קניות מושבת
מסעדת "לה רג'נס" - סקירה עסקית והצעת תכנית עסקית
, 2000
סקירת המצב הקיים במלון מההיבט השווקי, עריכת מחקר שווקים והצעת תכנית עסקית להגדלת היקף הפעילות במסעדה ובמלון.
11,445 מילים (
כ-35 עמ'
), 8 מקורות, 253.95 ₪
עבודה מס'
60713
סל קניות מושבת
מסעדת פטריוט בע"מ
, 2000
בחינת תיפקודה של המסעדה הירושלמית ברמת המקרו והמיקרו תוך שימוש במודלים שונים להערכת פעילותה.
2,606 מילים (
כ-8 עמ'
), 12 מקורות, 216.95 ₪
עבודה מס'
65383
סל קניות מושבת
מערכת לניהול מידע במסעדה
, 2007
הכנסה של מערכת מידע למסעדה ('קפה מצדה') על בסיס מודל רציונאלי ברור, כולל ניתוחי סביבה עסקית במגוון כלים ומודלים.
5,591 מילים (
כ-17 עמ'
), 16 מקורות, 482.95 ₪
עבודה מס'
65426
סל קניות מושבת
'קפה מצדה' - כיצד לנהל מסעדה כאטרקציה תיירותית
, 2006
סגנונות הניהול הקיימים במסעדת 'קפה מצדה'.
3,950 מילים (
כ-12 עמ'
), 12 מקורות, 361.95 ₪
עבודה מס'
65905
סל קניות מושבת
ניהול התפעול במסעדה
, 2007
הערכת הגורמים מאחורי הבקרה והתפעול במסעדת 'קפה מצדה', כארגון שהוא חלק מתעשיית התיירות והשירותים.
9,642 מילים (
כ-29.5 עמ'
), 18 מקורות, 361.95 ₪
עבודה מס'
67517
סל קניות מושבת
תפעול שירותים במסעדת קונספט - "גן קלווין"
, 2009
העבודה כוללת דיון ב: SERVQUAL ,SERVICESCAP, תכנית לניהול מלאי ולניהול קיבולת במסעדה, מודל הפערים מטריציית חשיבות ביצועים.
7,435 מילים (
כ-23 עמ'
), 11 מקורות, 302.95 ₪
עבודה מס'
67653
סל קניות מושבת
תפריט יין למסעדת שף
, 2009
יצירת תפריט יין למסעדת שף בארץ.
1,084 מילים (
כ-3.5 עמ'
), 0 מקורות, 132.95 ₪
עבודות [1–9] מתוך 23
1
2
3
כל הזכויות שמורות Copyright © 2002 — 2024
Ubank
Terms Of Use
•
Privacy Policy