היישום אינו מחובר לאינטרנט

הצעת אסטרטגיה עסקית למסעדה - ניתוח עסקי של מסעדת Beehive

עבודה מס' 033432

מחיר: 168.95 ₪   הוסף לסל

תאור העבודה: רקע תיאורטי, הנחות יסוד, פתרונות לטווח קצר ולטווח ארוך ובחירת אסטרטגיה עסקית.

2,471 מילים ,5 מקורות

תקציר העבודה:

מסעדת Beehive בהנהלת בני הזוג מרטין הינה מסעדה קטנה הנמצאת בצפון אירלנד, המסעדה צברה מוניטין מאז הקמתה בשנת 1980 כמסעדת "גורמה".
ג'ון מרטין בעל תואר אקדמי בתחום ניהול בתי מלון ומסעדות ובעבר שימש כשף ראשי במסעדה אקסלוסיבית באנגליה ורעייתו איזבלה אינה בעלת הכשרה כלשהיא בתחום זה. אך היא מתעניינת בתחום האומנות הקולינרית, שניהם מנהלים את המסעדה בעזרת צוות עובדים.

מסעדת Beehive התנהלה בצורתה הנוכחית מספר שנים, עם שינויים יזמתיים קטנים לקידום העסק (שינוי מתמשך) והעסק תיפקד ושרד.
המסעדה פועלת חמישה ערבים בשבוע, בערבי שישי ושבת המסעדה בתפוסה מלאה ובני הזוג מרטין נאלצים לדחות לקוחות עקב חוסר מקום. באמצע השבוע התפוסה היא חלקית בלבד.
גו'ן מרטין כאיש עסקים מוכשר זיהה את נקודות התורפה של העסק שיזם עם רעייתו והבין שאם ברצונו לשמור על הצלחה לאורך זמן ובמטרה לשמור על המוניטין של המסעדה ובשאיפה לתפוסה מלאה גם באמצע השבוע עליו ליזום שינויים ומסיבה זו פנה לשירותי יעוץ עסקי.

העבודה להלן תנתח את מסעדת Beehive ובית העסק של הזוג מרטין ולרבות:
ניתוח כישוריהם של בני הזוג מרטין והסיבות להצלחת היחסים של העסק עד כה.
ניתוח הסביבה והמתחרים ונקודות החוזק והחולשה.
ולסכום הצעת תוכנית עסקית שמטרתה בניית אסטרטגיה שיווקית על מנת להשיג את היתרונות התחרותיים ולנצל את הפוטנציאל הקיים והעתידי של המסעדה.

תוכן העניינים:
1. מבוא
2. רקע תיאורטי
3. הנחות יסוד
4. פתרונות לטווח הקצר
5. פתרונות לטווח הארוך ובחירת אסטרטגיה לפעולה
6. סיכום
7. ביבליוגרפיה

מקורות:

פרופ' יעקב הורניק (85) - ניהול השיווק/שיטות עיונים ואסטרטגיה, הוצאת האוניברסיטה הפתוחה.
ניקולאס סירופוליס (94) - ניהול עסקים קטנים, הוצאת Houghton Mifflin Co., ארה"ב.
תיאודור לוויט (62) - שיווק/אספקטים חדשים לרווח וצמיחה. הוצאת Mcgrow Hill Book Co., ארה"ב.
Entreprise (95) John Bills, Len Judge, הוצאת T.V.U בי"ס למינהל עסקים.

תגים:

יזמות

אפשרויות משלוח:

ניתן לקבל ולהזמין עבודה זו באופן מיידי במאגר העבודות של יובנק. כל עבודה אקדמית בנושא "הצעת אסטרטגיה עסקית למסעדה - ניתוח עסקי של מסעדת Beehive", סמינריון אודות "הצעת אסטרטגיה עסקית למסעדה - ניתוח עסקי של מסעדת Beehive" או עבודת מחקר בנושא ניתנת להזמנה ולהורדה אוטומטית לאחר ביצוע התשלום.

אפשרויות תשלום:

ניתן לשלם עבור כל העבודות האקדמיות, סמינריונים, ועבודות המחקר בעזרת כרטיסי ויזה ומאסטרקרד 24 שעות ביממה.

אודות האתר:

יובנק הנו מאגר עבודות אקדמיות לסטודנטים, מאמרים, מחקרים, תזות ,סמינריונים ועבודות גמר הגדול בישראל. כל התקצירים באתר ניתנים לצפיה ללא תשלום. ברשותנו מעל ל-7000 עבודות מוכנות במגוון נושאים.