עבודה מס' 051028
מחיר: 373.95 ₪ הוסף לסל
תאור העבודה: בדיקת הכדאיות של פיתוח ושיווק משקה הדרים מתוסף ויטמינים.
9,129 מילים ,11 מקורות ,2000
בדיקת כדאיות החדרת מוצר חדש: מיץ פרי הדר
תוכן עניינים hg1028
1. מבוא
2. מפעל "גן שמואל מזון בע"מ
2.1 המבנה הארגוני של "גן שמואל מזון"
2.2 מבנה ארגוני - אגף שיווק
2.3 מערכת התפקידים במפעל
2.4 תיאור מדיניות ההפצה
2.5 אסטרטגיה שיווקית
2.6 מדיניות מוצרים
2.7 מדיניות המחירים
3. הסביבה השיווקית
3.1 המיקרו סביבה של החברה - סביבת המטרה
3.2 מקרו סביבה
4. מודל S.W.O.T
4.1 ניתוח חולשות הפירמה
4.2 ניתוח עוצמות הפירמה
4.3 ניתוח הזדמנויות הפירמה
4.4 ניתוח איומים על הפירמה
5. מחקר שווקים
5.1 הגדרת הבעיה\מטרה ויעדי המחקר
5.2 תוכנית המחקר
5.3 כלי המחקר
5.4 מטרת המחקר
5.5 יעדי המחקר
5.6 השאלון
5.7 ניתוח ממצאי השאלון
5.8 ריכוז ממצאים בולטים במחקר
6. אסטרטגיה שיווקית
6.1 אסטרטגיות קיימות
6.1.1 אסטרטגיות לשלב החדירה
6.2 החלופה הנבחרת
7. תמהיל השיווק
7.1 תמהיל המוצר
7.2 מדיניות המחירים
7.2.1 המדיניות המוצעת
7.3 תמהיל ההפצה
7.3.1 בחירת דרך ההפצה
7.4 קריטריונים לבחירת המפיץ
7.5 מדיניות הקידום
7.6 כדאיות השקעה
8. התוכנית העסקית
8.1 כללי
8.2 תאור העסק
9. סיכום
ביבליוגרפיה
גן שמואל חרושת שימורים הוקם ב1943 - כמפעל לעיבוד פרי הדר על-ידי הקיבוץ .
נכון לשנה זו החברה עוסקת בעיקר בייצור ובמכירה של חומרי גלם לתעשיית
המשקאות הטבעיים הקלים בארץ ובעולם, במכירה של מיץ טבעי באריזה סופית
לצרכן ולרשתות השיווק בחו"ל ובייצור מוצרי עגבניות.
בעבודתי ביקשתי לבחון את כדאיות הכניסה לשוק המשקאות הקלים בישראל עם
מוצר "מיץ פרי הדר מתוסף ויטמינים".
ביצעתי מחקר שוק בקרב מדגם מייצג של לקוחות סופרמרקט (דוכן גן שמואל).
במחקרי בדקתי:
1. את הגורמים המשפיעים על הצרכנים בעת קניית המיץ.
2. החשיבות שמייחסים הצרכנים לתכונות המוצר.
3. הסיבות האופייניות לקניית המיץ על-ידי הצרכנים.
4. מהו הסכום אותו מוכנים הצרכנים לשלם עבור המוצר.
מטרת המחקר
החלטה אסטרטגית האם כדאית כניסה לשוק עם משקה הדרים מתוסף
ויטמינים.
יעדי המחקר
1. לבדוק את הגורמים המשפיעים על הצרכנים בעת קניית המיץ.
2. לבדוק את החשיבות שמייחסים הצרכנים לתכונות המוצר.
3. מהן הסיבות האופייניות לקניית המיץ על-ידי הצרכנים.
4. לבדוק את התייחסות הלקוחות לחשיבות הויטמינים לגוף האדם.
5. לבדוק מהו הסכום אותו מוכנים הצרכנים לשלם עבור המוצר.
במחקרי הפצתי 160 שאלונים בין קהל הלקוחות של דוכן גן שמואל.
ביבליוגרפיה
א. בשן, 1996. תפ"י - תכנון פיקוח על הייצור, הוצאת לוג'יק.
ג. דיאמנט, 1992. מערכות ייצור ומלאי, הוצאת המכון לפריון העבודה והייצור.
י. הורניק, 1997. ניהול השיווק, הוצאת האוניברסיטה הפתוחה.
י. יזרעאלי, 1999. שיווק הלכה למעשה, הוצאת צ'ריקובר.
א. כפיר, 1998, ניהול ארגונים - הלכה למעשה, הוצאת צ'ריקובר.
י. סמואל, 1990, ארגונים - מאפיינים, מבנים, תהליכים, הוצאת אוניברסיטת
חיפה.
מ.א.פורטר, 1997. אסטרטגיה תחרותית, הוצאת עטרת.
י. פרי, 1998. אסטרטגיה של יתרון תחרותי - הגישה השיווקית, הוצאת
מידוק.
י. קוטלר, 1998. יסודות השיווק, הוצאת המכון לפריון העבודה והייצור.
א. קרן, 1987, שיטות ארגון וניהול, הוצאת כנרת.
ד. שניידר, 1999. שירות מנצח בשוק תחרותי, הוצאת מטר.
א. בשן, 1996. תפ"י - תכנון פיקוח על הייצור, הוצאת לוג'יק.
ג. דיאמנט, 1992. מערכות ייצור ומלאי, הוצאת המכון לפריון העבודה והייצור.
י. הורניק, 1997. ניהול השיווק, הוצאת האוניברסיטה הפתוחה.
י. יזרעאלי, 1999. שיווק הלכה למעשה, הוצאת צ'ריקובר.
א. כפיר, 1998, ניהול ארגונים - הלכה למעשה, הוצאת צ'ריקובר.
י. סמואל, 1990, ארגונים - מאפיינים, מבנים, תהליכים, הוצאת אוניברסיטת חיפה.
מ.א.פורטר, 1997. אסטרטגיה תחרותית, הוצאת עטרת.
י. פרי, 1998. אסטרטגיה של יתרון תחרותי - הגישה השיווקית, הוצאת מידוק.
י. קוטלר, 1998. יסודות השיווק, הוצאת המכון לפריון העבודה והייצור.
א. קרן, 1987, שיטות ארגון וניהול, הוצאת כנרת.
ד. שניידר, 1999. שירות מנצח בשוק תחרותי, הוצאת מטר.
החדרת · חדש · מוצר · שאלון · מזון · מיצים · טבעיים · פיתוח
ניתן לקבל ולהזמין עבודה זו באופן מיידי במאגר העבודות של יובנק. כל עבודה אקדמית בנושא "בדיקת כדאיות החדרת מוצר חדש - מיץ פרי הדר", סמינריון אודות "בדיקת כדאיות החדרת מוצר חדש - מיץ פרי הדר" או עבודת מחקר בנושא ניתנת להזמנה ולהורדה אוטומטית לאחר ביצוע התשלום.
ניתן לשלם עבור כל העבודות האקדמיות, סמינריונים, ועבודות המחקר בעזרת כרטיסי ויזה ומאסטרקרד 24 שעות ביממה.
יובנק הנו מאגר עבודות אקדמיות לסטודנטים, מאמרים, מחקרים, תזות ,סמינריונים ועבודות גמר הגדול בישראל. כל התקצירים באתר ניתנים לצפיה ללא תשלום. ברשותנו מעל ל-7000 עבודות מוכנות במגוון נושאים.