עבודה מס' 067653
מחיר: 132.95 ₪ הוסף לסל
תאור העבודה: יצירת תפריט יין למסעדת שף בארץ.
1,084 מילים ,2009
העבודה מתחילה ברקע קצר על אופי המסעדה, מיקומה, גודלה וטווחי המחירים בה. בהמשך מוסברת בחירת ודרך התמחור של היינות וכמובן, תפריט היין עצמו. בפרק האחרון של העבודה מופיעים ביאורים המציגים הסבר לבחירות סוגי היין והמותגים השונים.
תוכן עניינים:
- רקע כללי
- תמחור
- התפריט
- סדר הופעת היינות בתפריט הינו על פי הקריטריונים הבאים
התאמת היינות למנות במסעדה
יינות לבנים
יינות אדומים
יינות קינוח
תפריט · יין · מסעדת · מסעדות · יוקרה · מזון · ומשקאות · תמחור · food · cost · יינות · ישראליים · יקב · ישראלי · יקבי · בוטיק · יקבי · רמת · הגולן · יינות · מבעבעים · יינות · אדומים · לבנים · ברוט · שמפנייה · יינות · קינוח
ניתן לקבל ולהזמין עבודה זו באופן מיידי במאגר העבודות של יובנק. כל עבודה אקדמית בנושא "תפריט יין למסעדת שף", סמינריון אודות "תפריט יין למסעדת שף" או עבודת מחקר בנושא ניתנת להזמנה ולהורדה אוטומטית לאחר ביצוע התשלום.
ניתן לשלם עבור כל העבודות האקדמיות, סמינריונים, ועבודות המחקר בעזרת כרטיסי ויזה ומאסטרקרד 24 שעות ביממה.
יובנק הנו מאגר עבודות אקדמיות לסטודנטים, מאמרים, מחקרים, תזות ,סמינריונים ועבודות גמר הגדול בישראל. כל התקצירים באתר ניתנים לצפיה ללא תשלום. ברשותנו מעל ל-7000 עבודות מוכנות במגוון נושאים.