ביפן הסושי נחשב לצורת אמנות כיון שמראהו חשוב כטעמו. יש לו קשר הדוק לאריזה ושימור.
מקורו של הסושי הוא למעשה בשיטה לשימור דגים שהחלה לפני מאות שנים בדרום-מזרח אסיה.
בעבודה אבדוק את הקשר בין סושי, טכסיות ופרפורמנס.
מלבד דגים, סוגי מזון רבים נוספים נארזים בשכבות של עטיפות ביפן. בעבודה אעמוד על הקשר בין
תופעת העטיפה וההתנהגות היפנית הרב-משמעית, הנתפשת במערב, לרוב, כ"דו-פרצופיות".
Befu, Harumi. "An Ethnography of Dinner Entertainment in Japan", Japanese Culture and Behavior: Selected Readings. Takie Sugiyama Lebra and William P. Lebra eds. Honolulu: University of Hawaii Press. 1986.
Hendry, Joy. "Humidity, Hygiene, or Ritual Care: Some Thoughts on Wrapping as a Social Phenomenon", Unwrapping Japan. Eyal Ben-Ari, Brian Moeran and James Valentine eds. Honolulu: University of Hawaii Press. 1994.
אוכל · מזון · טכס · טקס · סושי · פרפורמנס
ניתן לקבל ולהזמין עבודה זו באופן מיידי במאגר העבודות של יובנק. כל עבודה אקדמית בנושא "אמנות הכנת הסושי ותופעת העטיפה (תרגיל).", סמינריון אודות "אמנות הכנת הסושי ותופעת העטיפה (תרגיל)." או עבודת מחקר בנושא ניתנת להזמנה ולהורדה אוטומטית לאחר ביצוע התשלום.
ניתן לשלם עבור כל העבודות האקדמיות, סמינריונים, ועבודות המחקר בעזרת כרטיסי ויזה ומאסטרקרד 24 שעות ביממה.
יובנק הנו מאגר עבודות אקדמיות לסטודנטים, מאמרים, מחקרים, תזות ,סמינריונים ועבודות גמר הגדול בישראל. כל התקצירים באתר ניתנים לצפיה ללא תשלום. ברשותנו מעל ל-7000 עבודות מוכנות במגוון נושאים.