היישום אינו מחובר לאינטרנט

פיתוח מוצר חדש IROven -

עבודה מס' 062951

מחיר: 483.95 ₪   הוסף לסל

תאור העבודה: תיאור כל השלבים בפיתוח התנור, החל משלב העלאת הרעיונות וכלה במסחור המוצר והצגת השלבים בפיתוחו.

6,987 מילים ,13 מקורות ,2004

תקציר העבודה:

תוכן עניינים
1. תקציר מנהלים
2. מבוא
3. רקע עיוני
4. תהליך פיתוח המוצר
4.1 רקע
4.2 שלבי הפיתוח
4.2.1 תהליך sit להפקת מוצר חדש
4.2.2 זירת הir-oven-
4.2.3 בדיקת היתכנות שיווקית
4.2.3.1 מודל אסטרטגיות גנריות של פורטר
4.2.3.2 שלבי רמת המיצוב של ir-oven
4.2.3.3 מתחרים ושותפים רלוונטיים
4.2.4 תהליך התיכון ההנדסי
4.2.4.1 איפיון הצורך
4.2.4.2 איפיון פונקציונאלי
4.2.4.3 איפיון מקדים - מפרט טכני
4.2.4.4 טבלת benchmark
4.2.5 היתכנות כלכלית
4.2.5.1 תקציב שיווק [אלפי דולרים[
4.2.5.2 תקציב התפעול וכ"א
4.2.5.3 דוחות כספיים
4.2.5.4 תמחיר
4.2.5.5 ניתוח נקודת איזון
4.2.5.6 ניתוח כדאיות
4.2.6 מסחור
4.2.6.1 עיצוב המוצר
4.2.6.2 נוחיות המשתמש
4.2.6.3 הצבת יעדי חשיפת המוצר בשלב היציאה לשוק
4.2.6.4 מחזור חיים של מוצר בעל אופי טכנולוגי
4.2.6.5 אורך חיי המוצר
4.3 ניהול פרוייקט הפיתוח
4.3.1 תוכנית הפרוייקט
4.3.2 מפת הדרכים של הפרוייקט
4.2.3.1 תוכנית תפעול
4.3.2.2 חלוקת העבודה בין הסניפים
4.4 מסקנות והמלצות
5. ביבליוגרפיה
6. נספחים
נספח א': שאלון
נספח ב': דוגמאות למוצרי גלם

מנהלים
שילוב של שני מוצרים, זרים זה לזה באופיים, שולבו יחדיו ויצרו מוצר אלקטרוני ייחודי
המספק ערך מוסף ללקוח.
המוצר הנ"ל מהווה קפיצת מדרגה בתחום תנורי האפייה וזאת בשל הפונקציות הייחודיות
שהוא מספק שהן למעשה קידמת הטכנולוגיה.
הגדרת המוצר: תנור אפייה ביתי ו\או מסחרי, גודלו כגודל התנורים המוכרים והנמכרים בשוק,
התנור מבוסס על מיקרו בקר, על דלת התנור מורכב צג שטוח ובתוך התנור מורכבים סורקים
תרמיים, שניתן להפעיל על פי רצונו של המשתמש, באמצעות כפתור הפעלה.
את המוצר ניתן לרכוש בחנויות למוצרי חשמל, ניתן להשיג את המוצר במספר דגמים (בעלי
פונקציות שונות), מספר עיצובים (לדוגמא: כפרי, תעשייתי), מספר גדלים (לדוגמא עומק: 90
ס"מ, 120 ס"מ) ומספר צבעים (לדוגמא: לבן, שחור, נירוסטה, כחול, ירוק, חום).
לאחר סקר שוק וניתוח עלויות פיתוח וייצור, ניתן לקבוע את מחיר המוצר כ 3740 $ (עבור
התנור הביתי) מחיר המוצר הנ"ל גבוה מן המחיר של תנורי האפייה המוכרים וזאת בשל
הפונקציות שהוא מציע.
הצורך למוצר זה נולד במקור מתוך הכרות אישית עם הקשיים שבאפיה, כאשר העוגה נשרפת
בחלקה העליון ואילו בחלקה התחתון היא כלל לא אפויה - מתסכל!!!
עד היום השיטה לבדיקת מוכנות העוגה: פתיחת התנור החם, נעיצת קיסם בעוגה ובדיקתו (ולא
פעם זוכים לכוויה הגונה).
לעיתים מבוצעת הבדיקה מס' רב של פעמים כי אין ביכולתנו לקבוע בדיוק מרבי את הזמן
האמיתי לאפיה בעיקר אם זו פעם ראשונה שאופים את העוגה.
לאחר סקר שוק שהתבצע, התקבל משוב חיובי לגבי הצורך במוצר בעל אותן תכונות אשר פורטו
קודם.
הפתרון !!! IR-Oven -
מדוע? כי כבר לא צריך לפתוח את התנור החם, פשוט מכניסים את המאפה לתנור, אם אפינו
מאפה זה בעבר אזי ניתן לתכנת את זמן אפייתו ע''י המיקרו בקר ובכל מצב ניתן ללחוץ על
כפתור לביצוע סריקה תרמית של המאפה, כעבור מס' שניות תופיע על הצג תוצאת הסריקה
שתעזור לנו להחליט אם להוציא את העוגה או להשאירה לעוד מס' דקות.
כמו כן, ניתן יהיה לראות בתצוגת הסריקה, כי כל חלקי המאפה נמצאים במצב אפייה כמעט
זהה, זאת הודות ליכולתו של המיקרו בקר לשלוט על גופי החימום של התנור, ולדאוג לאפייה
אחידה.

מקורות:

ג'ק טראוט וסטיבן ריבקין (1996), המיצוב החדש, הוצאת מטר.
יעקב ניסים (2001), שיווק, מכירות וסחר בינלאומי, הוצאת צ'ריקובר.
פיליפ קוטלר ויעקב הורניק (2000), ניהול השיווק, הוצאת האוניברסיטה הפתוחה.
Porter M. (1991), N.Y., Competitive Strategy, Free Press.

תגים:

טכנולוגיה · אפייה · מטבח · tis · חדש · מוצר · עיצוב · פלוח · תיכון · תמחיר

עבודות נוספות בנושא:

אפשרויות משלוח:

ניתן לקבל ולהזמין עבודה זו באופן מיידי במאגר העבודות של יובנק. כל עבודה אקדמית בנושא "פיתוח מוצר חדש IROven -", סמינריון אודות "פיתוח מוצר חדש IROven -" או עבודת מחקר בנושא ניתנת להזמנה ולהורדה אוטומטית לאחר ביצוע התשלום.

אפשרויות תשלום:

ניתן לשלם עבור כל העבודות האקדמיות, סמינריונים, ועבודות המחקר בעזרת כרטיסי ויזה ומאסטרקרד 24 שעות ביממה.

אודות האתר:

יובנק הנו מאגר עבודות אקדמיות לסטודנטים, מאמרים, מחקרים, תזות ,סמינריונים ועבודות גמר הגדול בישראל. כל התקצירים באתר ניתנים לצפיה ללא תשלום. ברשותנו מעל ל-7000 עבודות מוכנות במגוון נושאים.