עבודה מס' 068413
מחיר: 241.95 ₪ הוסף לסל
תאור העבודה: החקר התבצע בשלושה תחומים עיקריים: הנדסי, תהליכי עבודה ודעת קהל.
9,025 מילים ,2010
הדו"ח עוסק בפעילות מזנון הפיקוס אשר ממוקם במתחם הפיקוס השייך למוסד האקדמי, כאשר תפעול המזנון הינו ע"י זכיין פרטי.
המזנון ממוקם בבית הסטודנט, בקומת מרתף (מקלט במקור) בחלקה הפנימי בצמוד לחנות אגודת הסטודנטים,במתחם זה קיימים בנוסף גם שירותים ציבוריים ושטח ציבורי לרווחת הסטודנטים.
ככלל, המזנון ממוקם באזור שאיננו נראה לעין משטח המכללה.
השטח המוקצה למזנון מוגבל בשטחו ומחולק למטבח, מחסן ראשי ומחסן משני, אזור שירות ותפעול וכולל בתוכו מכונות קפה, כיריים, מכונת נקניקיות, שולחן עבודה מנירוסטה, מספר מקררים (חלקם מקפיאים) לשמירת מוצרי המזון והשתייה.
המזנון מתופעל בשעות הלימודים ע"י שני עובדים לאורך כל שעות היום , הבעלים של המזנון ועובד נוסף. העובדים מבצעים את כלל הפעילויות הקשורות לתפעול המזנון ללא הגדרה מיוחדת, החל מפתיחה, ניקיון, כלה בהכנת מוצרים ומכירה ועד לסגירה.
מזנון הפיקוס משרת את הסטודנטים במכללת ואורחים אקראיים נוספים אשר קשורים למכללה.
כאשר אופי זמני המכירה מתאפיין בכמות לקוחות משתנה באופן קיצוני מפאת מבנה לוח הזמנים של הלימודים, המוכתב ע"י המכללה.
מטרתו העיקרית של הדו"ח הינה מציאת פתרונות יצירתיים אשר יתמכו בתפעול המזנון ויגדילו את התפוקה היומית. לשם כך נדרש גידול בתפוקה בכ 30%.
מטרה נוספת הינה קביעת תהליכי עבודה תקינים וכן זמני תקן מתוקנים, למכירת מוצרים שכיחים. זאת כדי לאפשר שיפור בתהליכי העבודה הקיימים ובארגון סדר המזנון מבחינה הנדסית.
מטרה עיקרית שלישית הינה שיפור באיכות השירות ודעת הקהל, שכן נמצא שאיכות המוצרים, ההיצע הקיים וכן איכותו הכוללת של המזנון איננה משביעה את רצון לקוחותיו.
החקר התבצע בשלושה תחומים עיקריים: הנדסי, תהליכי עבודה ודעת קהל.
כאשר בכל אחד מהתחומים נותחו הגורמים המשפיעים הרלוונטיים ע"י: תצפיות ישירות למוצרים שכיחים, ניתוח תהליכי עבודה , ניתוח הנדסי של שטח המזנון וסקרי דעת קהל.
יש לציין שחקר זמן הכנת מוצרים שכיחים בוצע במדידה ישירה, אל מול מחזורים עצמאיים. קרי, כל מחזור נמדד באופן עצמאי ולא היה מצב בו הייתה מדידת זמן ללא פעילות מסוימת של התהליך.
תוכן עיניינים:
1. פירוט הנושא והצדקת הדו"ח
2. יעדים וקריטריונים
3. מגבלות ואילוצים
4. אופן ניתוח הדו"ח וגורמי הפער
5. תיאור וניתוח מצב קיים
5.1 ניתוח הנדסי
5.2 ניתוח תהליכי עבודה
5.3 ניתוח איכות ודעת קהל
6. תיאור וניתוח מצב מוצע
6.1 ניתוח הנדסי
6.2 ניתוח תהליכי עבודה
6.3 ניתוח איכות ודעת קהל
7 . מסקנות והמלצות
8 . סיכום הדו"ח
נספחים:
נספח מס' 1 - שירטוט והדמיות מצב הנדסי קיים
נספח מס' 2 - שירטוט והדמיות מצב הנדסי מוצע
נספח מס' 3 - תרשימי הדמיה (3D) - ריהוט מוצע
נספח מס' 4 - חישובי חקר זמן - הכנת כוס קפה
נספח מס' 5 - חישובי חקר זמן - הכנת כריך נקניק/נקניקיה
נספח מס' 6 - "נוהל עבודה מזנון הפיקוס"
נספח מס' 7 - פורמט סקר דעת קהל
נספח מס' 8 - תוצאות סקרים
ניתן לקבל ולהזמין עבודה זו באופן מיידי במאגר העבודות של יובנק. כל עבודה אקדמית בנושא "חקר העבודה, שיפור שיטות ותקני זמן - דו"ח הנדסי למזנון", סמינריון אודות "חקר העבודה, שיפור שיטות ותקני זמן - דו"ח הנדסי למזנון" או עבודת מחקר בנושא ניתנת להזמנה ולהורדה אוטומטית לאחר ביצוע התשלום.
ניתן לשלם עבור כל העבודות האקדמיות, סמינריונים, ועבודות המחקר בעזרת כרטיסי ויזה ומאסטרקרד 24 שעות ביממה.
יובנק הנו מאגר עבודות אקדמיות לסטודנטים, מאמרים, מחקרים, תזות ,סמינריונים ועבודות גמר הגדול בישראל. כל התקצירים באתר ניתנים לצפיה ללא תשלום. ברשותנו מעל ל-7000 עבודות מוכנות במגוון נושאים.