עבודה מס' 066790
מחיר: 120.95 ₪ הוסף לסל
תאור העבודה: ניתוח תהליך ההתפשטות הבינלאומי של החברה, מצב החברה בשנות -90 בארה"ב, אירופה ואסיה, והשאלות האסטרטגיות עמן צריכה להתמודד חברת קיקומן + המלצות ליישום.
1,777 מילים ,2006
בחיפושינו במרכולים אחר רוטב סויה, מפאת חוסר ידע, אנו מוצאים הרבה מאד סוגים של רוטבי סויה סינתטיים העונים לשם רוטב סויה אך מכילים הרבה מאד חומרים, צבעי טעם ומאכל, סוכרים וכיוצא בזה. חומרים אלה עוברים תהליך כימי, שיחד עם חומצה הידרוכלורית הופך לחלבון צמחי. חברת "kikkoman" שונה לחלוטין במוצריה, כיוון שהיא מעבירה את רוטב הסויה תהליך התססה בחביות, ממש כמו ביין, במשך שישה חודשים.
kikkoman · קיקומן · שוק רטבי סויה · חלבון · סויה בינלאומי · אסטרטגיה
ניתן לקבל ולהזמין עבודה זו באופן מיידי במאגר העבודות של יובנק. כל עבודה אקדמית בנושא "ניתוח חברת kikkoman, אשר מתמחה בשוק רטבי הסויה (תרגיל)", סמינריון אודות "ניתוח חברת kikkoman, אשר מתמחה בשוק רטבי הסויה (תרגיל)" או עבודת מחקר בנושא ניתנת להזמנה ולהורדה אוטומטית לאחר ביצוע התשלום.
ניתן לשלם עבור כל העבודות האקדמיות, סמינריונים, ועבודות המחקר בעזרת כרטיסי ויזה ומאסטרקרד 24 שעות ביממה.
יובנק הנו מאגר עבודות אקדמיות לסטודנטים, מאמרים, מחקרים, תזות ,סמינריונים ועבודות גמר הגדול בישראל. כל התקצירים באתר ניתנים לצפיה ללא תשלום. ברשותנו מעל ל-7000 עבודות מוכנות במגוון נושאים.