עבודה מס' 066378
מחיר: 241.95 ₪ הוסף לסל
תאור העבודה: כשלים בחברה וההתמודדות עם קשיים בניהול היומיומי של החברה.
3,668 מילים ,7 מקורות ,2006
טכניקות ניהול הן השיטות האנליטיות בהן משתמשים המנהלים ככלי סיוע בקבלת החלטות אותן הן מבצעים לצורך תכנון והגדרת סטנדרטים אחידים של הפירמה, שיפור ושימור האפקטיביות. בנוסף יש חשיבות רבה לבקרת התהליכים.
בפברואר 2005 התגלה מקרה זיהום מזון ע"י תוסף המזון Sudan 1שהינו חומר מסרטן.
האחראית על תקני המזון בבריטניה, היא הסוכנות לתקני מזון - Food standards agency .
הסוכנות התמודדה עם מקרה זה בחוסר יעילות ונתגלו כשלים רבים אודות נהלי החברה בשגרה ובמקרי חירום. בשורה התחתונה החברה לא עמדה ביעדיה שהציבה לעצמה ונכשלה.
עבודה זו תעסוק בכשלים עצמם ותיתן כלים להתמודדות עם קשיים בניהול היומיומי של החברה.
בעבודה זו יוצג דו"ח אישי ליו"ר הסוכנות לתקני מזון - Food standards agency
פרופ' ג'והן קרבס, על סמך 2 כתבות מהמדור העסקי של ה Daily telegraph של שירות הידיעות של ה BBC .
הדו"ח יחולק ל 5 פרקים:
פרק ראשון - תסקיר אודות סוכנות לתקני מזון FSA.
פרק שני - דו"ח מצב קיים.
פרק שלישי - הצגת כלים וטכניקות לטווח קצר ומיידי.
פרק רביעי - הצגת כלים וטכניקות ניהוליות להטמעה בפירמה לטווח ארוך.
פרק חמישי - המגבלות הפרקטיות של הכלים והטכניקות.
סוכנות לתקני מזון Food standards agency איננה חברה יצרנית אלא חברה המעניקה שירותים אשר יפורטו בסקירת החברה.
בספר (J. Heizer & B. Render(2004), principles of operations pg' 4) ישנה התייחסות לסוגיה זו:
"Regardless whether the end product is a good or service, the production activities that go on in the organization are often referred to us operations or operations management"
תוכן עניינים:
מבוא
1. תסקיר אודות סוכנות תקני המזון - FSA
2. דו"ח מצב קיים של סוכנות לתקני מזון ,מוגש לידי פרופ' ג'והן קרבס
3. כלים וטכניקות ניהוליות לטווח קצר ומיידי
3.1 תהליך ההמרה - FSA
3.1.1 תרשים תהליך ההמרה FSA
3.2 מודל דירוג משקל המקום - כלי בידי ההנהלה.
להלן תרשים 3.2.1 מודל דירוג בחירת עיר לפתיחת מעבדה נוספת לפי שקלול גורמים.
3.3 תרשים אדרת דג (ISHIKAWA):
3.3.1 תרשים אדרת הדג
3.3.2 דוגמה לביצוע על ידי FSA
3.4 ניתוח פארטו
J.I.T - JUST IN TIME 3.5
3.6 שיטת (5W + H METHOD) - לניתוח תרשים הזרימה
4. כלים וטכניקות ניהוליות להטמעה בפירמה לטווח ארוך
4.1 סיעור מוחות - BRAIN STORMING
4.2 תהליך קבלת החלטות בארגון
4.3 ניהול איכות כוללת TQM TOTAL QUALITY MANAGEMENT
5. המגבלות הפרקטיות של הכלים והטכניקות
5.1 תהליך ההמרה - FSA
5.2 מודל דירוג משקל המקום - כלי בידי ההנהלה.
5.3 תרשים אדרת דג (ISHIKAWA):
5.4 ניתוח פארטו
J.I.T - JUST IN TIME 5.5
5.6 שיטת (5W + H METHOD) - לניתוח תרשים הזרימה
5.7 סיעור מוחות - BRAIN STORMING
5.8תהליך קבלת החלטות בארגון:
5.9 ניהול איכות כוללת TQM
סיכום
ביבליוגרפיה
ניתן לקבל ולהזמין עבודה זו באופן מיידי במאגר העבודות של יובנק. כל עבודה אקדמית בנושא "טכניקות ניהול - FOOD STANDARDS AGENCY", סמינריון אודות "טכניקות ניהול - FOOD STANDARDS AGENCY" או עבודת מחקר בנושא ניתנת להזמנה ולהורדה אוטומטית לאחר ביצוע התשלום.
ניתן לשלם עבור כל העבודות האקדמיות, סמינריונים, ועבודות המחקר בעזרת כרטיסי ויזה ומאסטרקרד 24 שעות ביממה.
יובנק הנו מאגר עבודות אקדמיות לסטודנטים, מאמרים, מחקרים, תזות ,סמינריונים ועבודות גמר הגדול בישראל. כל התקצירים באתר ניתנים לצפיה ללא תשלום. ברשותנו מעל ל-7000 עבודות מוכנות במגוון נושאים.